Skjærgårds, here I come!

Hei mine kjære lesere!

Åh som jeg gleder meg! Vet dere hva jeg skal? Jeg skal på Skjærgårds Music and Mission Festival 2010!!!
Det skal bli så herlig å møte alle de herlige folka mine igjen. Så det jeg har gjort i dag er:
- Jogge
- Dusje
- Sole meg
- Pakke (evig lenge ass)
- Jogge litt til
- Dusje
Så nå sitter jeg her og er så fresh som det går ann å bli! Åh dere aner ikke hvor lang tid jeg har brukt på å pakke. Jeg begynte klokken 16.00 og ble vel ferdig sånn ca 22.30, dere skjønner jeg synes det er så vanskelig å bestemme seg for hva man skal ha med seg! Klær er rett og slett det vanskeligste jeg vet om! Av og til skulle jeg egentlig ønske jeg var gutt, men det ble jeg jo ikke så..dream on! Men uansett, jeg skal reise tidlig i morgen på sg, og kommer vel ikke tilbake på EN hel uke! Tenk da, en uke uten data! Dette blir hardt for meg.. ''sukk''. Jaja får vel prøve å overleve jeg! Nå skal jeg bare en tur ut på chatroulette og se om jeg finner en ny en, siden ''flammen'' min dumpet meg =/ Ikke første gang for å si det sånn, så jeg overlever!

Skal prøve å se om jeg kan blogge når jeg er på sg, men det blir sikkert litt vanskelig! Hvem vet, kanskje jeg møter noen av dere der ? :)
Snakkes mine søtnoser!
- Oda

Én kommentar

Sara - Fotografen

25.12.2010 kl.21:59

Lenge siden dere har blogga nå syns jeg!

Skriv en ny kommentar

innavl

innavl

18, Vegårshei

Hei. Jeg er en jente på 16 år som har begynt å blogge igjen! :) Folk sier at jeg er en smule blond (noe som også hårfargen er), men ja, uansett. Jeg er IKKE så dum som jeg ser ut for å si det sånn!

Kategorier

Arkiv

hits