Min mening!

Tenkte jeg skulle lage ett lite innlegg om mitt forhold til sex siden det er så mange som har lurt på det.
Jo, sex er en veldig fin ting som læreren min sier, det er det mest naturlige i hele verden. Dere som ikke vet det, for å ha sex må man vanligvis være to personer, det mest naturlige er kansje jente og gutt, men det er blitt mer og mer vanlig med homo og lesbe sex.
Jeg har hatt sex noen ganger, med fire forskjellige gutter, det var veeeldig vondt  første gangen, med den harde store pikken inn i meg, mens de neste gangene var det veldig deilig.

Jeg angrer ikke veldig på dette nå, men jeg vil nok ikke ha sex før jeg har kjæreste. Det er kansje litt mer naturlig der?!

Men jeg er selvfølgelig åpen for det om jeg kansje hadde fått betalt, men jeg er IKKE hore altså!


Mine favorittstillinger er;


spansk omelett
Ny vri på vår kjære doggy. Poenget er at ting skal skje bakfra, her setter herren seg ned, og kvinnen legger seg over hans føtter. Illustrasjonen forteller det meste, men vil påstå at neste stilling er bedre enn denne, da du må være lite stiv i føtter her.  


Saksen
Heldigvis for dere fant jeg faktisk en illustrasjon på denne, ellers hadde jeg ikke funnet ut det :PVel, i denne stillingen er det så godt som valgfritt om herren vil stå på føtter eller kne. Men uansett skal kvinnen legge seg på ryggen og skreve. Mannen tar tak i anklene og ?hjelper? henne å holde føttene oppe. God penetrering, dypt støt. Kan bli tung på hode og rygg for kvinnen da hun skal støte underlivet opp fra underlaget (men helst da skal herren løfte kvinnen med beina!)Bruk gjerne en dyne, eller pute, under hennes underliv.  

.  

binders
bindersen
Samme som å ri i grunn..forskjellen er at man lener seg bakover i stede for forrover. Dette gir åpent rom for beføling av klitoris! 


Q: Hva syntes dere om sex før ekteskap?
Q: Hvilken stilling liker dere best?

Love you guys <3
Klem og kyss fra Oda : - *

8 kommentarer

Karro

09.06.2010 kl.15:42

Åå, du er så sykt ærlig og god Oda! :)

Jeg syntes man skal ha sex før ekteskap, hvordan skal man ellers velge hvem man skal ha? Jeg syntes spansk omelett så best ut! :)

Tobias

09.06.2010 kl.15:45

Så sykt bra innlegg du hadde nå!

ER du GAL man må jo ha sex før ekteskap.

Saksen er jo bare helt rå! Prøvd den selv;)

Maiken

09.06.2010 kl.15:54

Huff, dette gikk litt over streken ass!!

DEN var drøy, greit at det er HELT normalt, men ikke overdriv da likssom.. FOR en kødd, du er en HORE ass.. ok jeg digga og elsket bloggen din.. men ikke nå lengre.. OMG likssom..

Få deg ett liv lille venn!!

VOKS OPP!!

Frank

09.06.2010 kl.15:55

WOOW.. digg ass, blir nesten litt kåt her jeg sitter..

fortsett slik Oda!! BRA:D<3

David<3

09.06.2010 kl.17:11

oooo du er så tøff assa, skulle ønske du snart kunne legge ut bilde av deg selv <3 ¨

jeg vil veldig gjerne prøve saksen med deg oda <3

woow

Simen

09.06.2010 kl.21:43

Spansk omelett er sykt deilig. Husker du vi prøvde på det sammen Oda? <3

Sofie

09.06.2010 kl.23:37

DIGGER bloggen din Oda! kult at du skriver om litt andre ting synes jeg :) til Maiken, teit å ta av av dette ass :P gå på walkofshame, det er 10 ganger verre :P STÅ PÅ ODA!!!

Anonym

11.06.2010 kl.21:32

Huff!!! Vet dere er noen jenter som kødder og dette var rett og slett tragisk ! vedder på at dere skriver alle kommentarene selv også.. haha, ferska !!!! Mohhaha, dere vet ikke hvem jeg er ;-D GET A LIFE, GIRLS!!!!!!!!

Skriv en ny kommentar

innavl

innavl

18, Vegårshei

Hei. Jeg er en jente på 16 år som har begynt å blogge igjen! :) Folk sier at jeg er en smule blond (noe som også hårfargen er), men ja, uansett. Jeg er IKKE så dum som jeg ser ut for å si det sånn!

Kategorier

Arkiv

hits